Bruinsma Transport opleidingen

Elk groot rijbewijs haalt u bij Bruinsma Transportopleidingen in Utrecht
Specifieke wensen van de klant worden omgezet in een rijopleiding op maat.

BRUINSMA TRANSPORTOPLEIDINGEN

Elk groot rijbewijs haalt u bij Bruinsma Transportopleidingen in Utrecht
Specifieke wensen van de klant worden omgezet in een rijopleiding op maat.

Bekijk ons cursus aanbod

Vrachtwagen C of C1

Al sinds jaar en dag staat Bruinsma Verkeersopleidingen garant voor het opleiden van professionele chauffeurs voor elke transportopleiding. U kunt bij ons zowel particulier als zakelijk een offerte aanvragen voor het grote rijbewijs C als zijn kleine broertje rijbewijs C1.
Geef uzelf of uw medewerker op, vraag een offerte of meer informatie aan en Bruinsma Transportopleidingen zal u vrijblijvend een advies op maat geven.

Vrachtwagen CE of LZV

U heeft het CE rijbewijs nodig als u een aanhanger achter uw vrachtwagen wilt koppelen. Bruinsma Transportopleidingen leidt u of uw medewerker in no-time op tot een volwaardig chauffeur. U kunt het CE rijbewijs al in 3 dagen binnen hebben!
Bent u al in het bezit van een E achter C rijbewijs maar wilt nóg groter, dan moet u het LZV rijbewijs halen. Deze rijbewijscategorie kunt u al in 2 dagen binnen hebben. Je lest 1 volledige dag en op dag 2 doe je al examen.

Busrijbewijs D

Iedereen die beroepsmatig op een bus wilt gaan rijden moet het busrijbewijs halen (rijbewijs D). Of het nou om een touringcar of voor openbaar vervoer is, het D rijbewijs is verplicht.
Ook kunnen wij een vereenvoudigd rijbewijstraject verzorgen voor leerlingen die niet beroepsmatig op een bus willen gaan rijden, of voor personen die onder de uitzonderingsregels vallen (brandweer, politie).

Nascholing

Naast alle praktische onderdelen kunt u bij Bruinsma Verkeersopleidingen al uw bijbehorende onderdelen en certificaten halen. Zowel Code95, RV1, V2C, V3C als HNR, Schade preventief en digitale tachograaf. Ook kunnen wij u helpen met het aanvragen van subsidie.
Vraag gratis en vrijblijvend een advies op maat aan voor uzelf of één van uw werknemers. Wij helpen u graag met de opleiding!