Theorie cursus

  • 1 Zaterdag klassikaal les
  • Examentraining
  • Gevaarherkenning
  • Lunch
  • Hoge slagingskans
  • Slechts €80

VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE THEORIE TE HALEN

Voordat je je tussentijdse toets of je praktijkexamen mag afleggen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Er zijn verschillende manieren om je theoriecertificaat te halen. Zo kun je een regulier examen doen, een verlengd examen of zelfs een individueel examen. Hier onder lees je wat de verschillende opties inhouden.

Theorie cursus

Heb je niet zoveel tijd om te leren of leer je het beste klassikaal? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus. Met deze theoriecursus haal je in no time je theoriecertificaat. Het is mogelijk om de theoriecursus te volgen op:

Met TOM THEORIE Compleet kun je op een leuke manier alle theorie leren. Alle theorie uit de bekende boeken wordt d.m.v. filmpjes online behandelt. Deze leggen je alles helder en op een makkelijke manier uit. Leren via deze manier is makkelijker en ook nog eens leuker. Daarnaast krijg je toegang tot de bijbehorende app van TOM. Deze test jouw kennis en stuurt je elke dag een aantal vragen over de lesstof waar jij mee bezig bent. Met een slagingspercentage van 84% (eerste keer examen) haal je nu leuk, makkelijk en snel het CBR theoriecertificaat. Dus wil je geld besparen én leuker leren? Start dan nu met TOM | Auto Compleet. Nu helemaal volgens de CBR normen van 2018.

Normale prijs: €79 maar met de Bruinsma kortingscode slechts €45! Vul bij je bestelling BRUINSMA0218 in en krijg €34 korting op je bestelling!

Wat is een regulier theorie examen?

Bij een regulier examen krijg je een eigen tablet toegewezen waarop je het examen maakt. Na het invullen van je antwoord kun je door naar de volgende vraag waardoor het examen tegenwoordig nog maar 30 minuten duurt.

Wat is een verlengd theorie examen?

Een verlengd examen geeft je 15 minuten extra de tijd om het examen te maken, krijg je oordopjes en worden de vragen voorgelezen.

individueel theorie

Als je een individueel examen aanvraagt dan zit je niet meer in de grote theoriezaal maar doe je je examen in een apart kamertje met een medewerker van de CBR. De examenvragen en de wijze waarop ze gesteld worden zijn hetzelfde als bij een regulier examen. Bij de verkeersvragen zal de medewerker van het CBR handmatig naar de volgende vraag gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om toelichting bij onduidelijkheden te vragen. Dit examen wordt vooral afgenomen door leerlingen met dyslexie of leerlingen die moeite hebben met het begrijpend lezen.

Leermiddelen

Als je kiest voor zelfstudie dan kun je zelf studiemateriaal aanschaffen via onze webshop. Hier vind je alle leermiddelen met o.a. het boek, CD-ROM, online examentrainingen en oefenexamens.

Je theorie examen halen

Zo werkt het theorie examen