Autorijles Pakketten

AANMELDEN

Autorijbewijs halen? Bij Bruinsma in Utrecht zit je goed!

Haal je je autorijbewijs bij rijschool Bruinsma in Utrecht dan volg je een rijopleiding zonder vraagtekens. Dit houdt in dat wij volledige transparantie bieden van het moment van aanmelden tot je rijexamen. Je kunt kiezen voor versnelde autorijlessen, voor een rijlespakket in eigen tempo of voor het pakket met rijbewijsgarantie! Met onze ROM-opleidingsmethode word je door middel van je eigen persoonlijke internetpagina, werkboek en audio en visuele beelden in de auto op de hoogte gebracht van je eigen voortgang. Op deze manier haal je altijd snel, veilig en voordelig je autorijbewijs.

 

Nieuwsgierig hoe veel rijlessen je nodig hebt?

Wil je weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Plan dan direct in de agenda van de instructeur een gratis en vrijblijvende rijtest. Het kost je niks, je zit nergens aan vast, maar je hebt wel direct de informatie die jij nodig hebt om je autorijbewijs te halen.

Cursus aanbod Autorijles

Direct beginnen met je rijlessen?

Weet je het al? Wacht dan niet langer en meld je direct aan voor een gratis en vrijblijvende rijtest of begin direct met je rijlessen en haal snel je autorijbewijs!